Tocopherol
توکوفرول یا همان ویتامین ای، یک آنتیاکسیدان طبیعی و بسیار نامآشنا است که به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست یافت میشود. این ماده از پوست در برابر آسیب رادیکالهای آزاد و استرسهای محیطی محافظت میکند و در عین حال با جلوگیری از اکسید شدن روغنها، باعث افزایش ماندگاری و پایداری فرمولاسیون محصول میشود.
نامهای دیگر: Vitamin EAlpha-TocopherolD-Alpha-TocopherolMixed Tocopherols
غلظت معمول در فرمول
حداقل غلظت مؤثر
شناسه CAS
دوران بارداری
احتمال بستن منافذ
احتمال تحریک
برخی منابع قدیمیتر با تکیه بر تستهای حیوانی، درجه جوشزایی فرم خالص توکوفرول را حدود ۲ تا ۳ ارزیابی کردهاند، اما در غلظتهای پایین و فرمولاسیونهای استاندارد آرایشی، این ماده به ندرت باعث انسداد منافذ میشود.
این ماده تقریباً همیشه کمتر از یک درصدِ فرموله؛ برای همین روی برچسب، مرز خط یک درصد رو نشون میده — هرچی بعد از اون بیاد، مقدارش ناچیزه.
طبق منابعی که بررسی کردیم، توکوفرول (ویتامین ای) در دوران بارداری بیخطر شناخته میشه؛ با این حال، مصرفش رو با پزشک هماهنگ کن.
به ترتیب امتیاز اسکینلب
اشتباهی دیدی؟ برامون بنویس: info@skinlabs.ir